Webdesign & Ontwikkeling

Met de aanpak van Ypsilon Computers voor webdesign en -ontwikkeling krijgt u een perfecte gebruikersinterface/gebruikerservaring via responsieve lay-outs. Uw resulterende web deliverables zullen er zowel goed uitzien als aanpasbaar zijn aan elke browser, dimensie, apparaat, enz.

Interactieve websites

Wat het doel van uw website ook is, met Ypsilon Computers zal hij met succes aansluiten bij uw bedrijfsdoelstellingen en na elke gebruikerssessie een blijvende positieve indruk achterlaten.

Motion Design & Animatie

Om uw gebruikersinterface aantrekkelijker en moderner te maken, creëert Ypsilon Computers uitstekende dynamische visuals voor uw bedrijf en marktniche.

Mobiel vriendelijk

De meerderheid van uw doelgroep gebruikt uw website via draagbare apparaten. Ypsilon Computers houdt rekening met alle relevante vereisten en apparaten tijdens het werken aan uw webproject.

Meertalige websites

Als uw bedrijf wereldwijd of internationaal is, hebt u dagelijks te maken met meertalige klanten. Daarom moet de inhoud van uw website leesbaar zijn voor uw meertalige klanten. Wij kunnen websites realiseren in elke taal die u wenst.

Beveiligde websites

Onze realisaties zijn ssl & https geactiveerd. Onze e-commerce sites zijn uitgerust met een veilig online betalingssysteem.

Onze recente werken:

Een website gemaakt in het Frans voor de verhuur van afvalcontainers in Brussel: Na een goede seo-optimalisatie verschijnt hij pas na 30 dagen op de eerste pagina van google bij het zoeken op trefwoorden betreffende containerverhuur in Brussel.

Een website gemaakt in verschillende talen voor een taxibedrijf in Waterloo Area. Het is seo geoptimaliseerd: het verschijnt op de eerste pagina van google bij het zoeken naar een taxi in Waterloo, Het heeft een online reservering pagina en prijsopgave pagina.

Een website gemaakt in het Frans voor een garage in Doornik, die ook tweedehands auto’s verkoopt. Het is seo geoptimaliseerd, facebook geïntegreerd, google maps, contact pagina etct.